Palvelut

Digipaino

Modernit laitteet, osaava henkilökunta ja tehokas toiminta takaavat sen, että pystymme tarjoamaan aina parhaimman ratkaisun digipaino tarpeisiinne.

Digipainokoneemme Xerox 800 on painolaadultaan ja suorituskyvyltään alan huippua. Kone mahdollistaa painamisen monipuolisille materiaaleille, jopa 350 g/m2 kartonkeihin asti.

Meiltä saatte kaikki digipainotuotteet aina käyntikorteista laajoihin tuotekuvastoihin ja lehtiin. Käytännössä painamme kaiken mitä digipainokoneella on painettavissa.

Vuosien kokemus alalta ja tyytyväiset asiakkaamme varmistavat sen, että myös teidän projektinne on osaavissa käsissä.


Suurkuva

Kun viestin pitää varmasti näkyä, kannattaa käyttää suurkuvatulosteita. Käyttökohteita suurkuvatulosteille ovat mm.. messut, näyttelyt, myymälä- ja asiakastilat.

Meillä tulostuvat: Julisteet, levytulosteet, tarrat, kankaat, ulkomainokset ja Roll-up telineet.

Kysykää rohkeasti lisää. Mahdollisuuksia on monia!


Graafinen suunnittelu

Tarjoamme ammattitaitoista graafista suunnittelua kohtuullisilla kustannuksilla. Meiltä onnistuu uuden painoaineiston luonti tai asiakkaan aineiston päivitys. Käytössämme on suomenkielinen kuvapankkipalvelu, josta saadaan varmasti teidänkin työhönne sopiva ilme.

Verkkokaupastamme tarkastat vaivatta yleisimpien painotöiden suunnitteluhinnan!

Näin palvelemme

AM Digipaino tarjoaa digipaino- ja suurkuvapalveluita, työmme jälki on korkealaatuista ja palvelu joustavaa asiakkaan tarpeen mukaan.

Toimimme Helsingin Pitäjänmäessä.

 
 

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistaamme, näin saat tiedon ajankohtaisista tarjouksistamme, sekä uusista tuotteista ja palveluista.

Omat tiedot
*