Aineisto-ohje

Aineistot voit lähettää meille sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedoston ollessa suurikokoinen (yli 30 Mt) on hyvä käyttää selaimessa toimivaa suomenkielistä tiedonsiirtopalveluamme. Tunnukset saat kysymällä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 010 387 0900.

Digipaino

Värit olisi hyvä olla CMYK, myös RGB toimii mutta silloin painotuote eroaa enemmän ruudulla näkyvästä.

Väriprofiilit ISO_Coated päällystetyille ja ISO_Uncoated päällystämättömille papereille.

Aineistot olisi hyvä olla aina PDF-muodossa. Sivukoko tulisi olla sama kuin lopullisen painotuotteen koko. Lataa käyttämäsi fontit mukaan lopulliseen tiedostoon, fontit voidaan myös kääntää poluiksi jolloin ne toimivat moitteetta.

Monisivuisissa töissä aineistot mieluiten aina yksittäisinä PDF-sivuina.

Kuvien resoluutio tulisi olla 300dpi.

Leikkuuvarat 3mm ympäriinsä silloin kuin aiheet menevät leikkuuseen asti, mikäli aineistoon jää joka reunalle valkoista marginaalia ei leikkuuvaroja tarvita.

Suurkuva

Samat ohjeet kuin digipainossa mutta kuvien resoluutioksi riittää 150dpi.

Huomioitavaa Roll-up tulosteista. Roll-up aineistoon tarvitaan alas aina 200mm ylimääräistä. Tämä osa jää piiloon Roll-up laitteen sisään, eikä näy valmiissa tuotteessa. Tehdessäsi aineistoa 85x200cm Roll-upille koko pitäisi olla 85x220cm. Mikäli tulosteessa taustaväri / kuvio, niin sen tulisi jatkua myös piiloon menevään osaan.

Näin palvelemme

AM Digipaino tarjoaa digipaino- ja suurkuvapalveluita, työmme jälki on korkealaatuista ja palvelu joustavaa asiakkaan tarpeen mukaan.

Toimimme Helsingin Pitäjänmäessä.

 
 

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistaamme, näin saat tiedon ajankohtaisista tarjouksistamme, sekä uusista tuotteista ja palveluista.

Omat tiedot
*